Om företaget Vem är jag? Tjänster Kontakt Ergonomi

Er Ergonomi drivs av Linda Lyckman som har en teknologkandidat examen inom arbetsmiljö, med fokus på ergonomi. Hon har en mångårig erfarenhet av att hjälpa och inspirera företag inom dessa områden.

"Redan innan jag påbörjade min universitetsutbildning visste jag att det var arbetsmiljö och ergonomi som intresserade mig. För att komma dit jag vill har jag aldrig varit rädd att gå min egen väg och gjorde därför en helt egen avslutning på min civilingenjörsgrund. Den utbildningen var förvisso inriktad mot arbetsmiljö, men ingen av de avslutande inriktningarna passade mina mål. Under både studierna och mina år ute i arbetslivet har övertygelsen om att jag valt rätt bana vuxit sig ännu starkare. Jag brinner för ergonomi och arbetsmiljö i stort och bestämde mig därför 2011 att starta Er Ergonomi för att kunna hjälpa mina kunder på ett ännu bättre sätt.

Jag erbjuder genom mitt företag en opartisk utvärdering av Er arbetsmiljö och åtgärder för att förbättra denna, allt efter Era önskemål. De flesta företag har heller inte obegränsade resurser, men vill ändå värna om sin personal. Låt mig sätta ihop en lösning som passar för just Er - oavsett om Ni är småföretagare, en stor organisation eller ligger någonstans mitt emellan!"

Tack för förtroendet!